MA-URI massage er en massageform der med ro og rytme kommer hele din krop igennem.

Hvad er MA-URI massage?

MA-URI er en healingsmassage der ved hjælp af lange rytmiske strøg med underarmene og tryk med albuerne løsner op  de spændinger der er i din krop. Det er en helkropsbehandling, der afsluttes med ansigtsmassage.

Jeg kommer hele vejen rundt, men arbejder med de områder, der er vigtige for dig, og som du eller din krop fortæller mig vi skal arbejde med.

En behandling tager ca. 70 min (60 min på briksen). Du kan også kombinere massagen med zoneterapi.

Du kan også vælge at få ansigtsmassage. Der bliver muskler i ansigt og hovedbund masseret blidt og nænsomt igennem. Det tager 35 min (30 min på briksen)

Efter 10 år som flyttemand, gulvlægger og anlægsgartner, og en højde på over 2 meter har min ryg brug for behandling ofte. Jeg har gået til massage hos Helena i 4 år og kan mærke stor forskel efter hver behandling.

Nu fejler min ryg ikke noget mere, men jeg nyder stadigt meget behandlingerne. Det er som en miniferie for krop og hjerne.

42 årig mand med rygproblemer 

Massage af Helena Drewes, det er bare godt, kan klart anbefale det. Jeg dyrker langdistance løb, og løbetræner gennemsnitlig 3 gange om ugen. Min krop skal jo restituere efter de lange løb, og her kommer massagen ind, som Helena Drewes giver, som et vigtigt punkt.

Massagen giver mig derudover ekstra energi i min hverdag.

Så prøv en omgang massage af Helena Drewes. Jeg er sikker på din krop vil blive ”afhængig” af det.

72årig kvinde der jævnligt løber halvmaraton