Heliomassage er en massageform der med ro og rytme kommer hele din krop igennem.

Hvad er Heliomassage?

Heliomassage er en healingsmassage der ved hjælp af lange rytmiske strøg med underarmene og tryk med albuerne løsner op  de spændinger der er i din krop. Det er en helkropsbehandling, der afsluttes med ansigtsmassage.

Vi arbejder med de områder, der er vigtige for dig, og som du eller din krop fortæller mig vi skal arbejde med. Men kommer altid hele vejen rundt. 

En behandling tager ca. 70 min (60 min på briksen). Du kan også kombinere massagen med zoneterapi.

Du kan også vælge at få ansigtsmassage. Der bliver muskler i ansigt og hovedbund masseret blidt og nænsomt igennem. Det tager 35 min (30 min på briksen)

Massagen har jeg udviklet i den dybeste respekt for dem der her gået før mig. Jeg er oprindeligt uddannet i en polynesisk massageform og det er der mit udgangspunkt er, sammen med viden om chakraerne, meridianbanerne og de organrelaterede muskler. Så det er urgammel visdom fra Polynesien, Indien og Kina der er samlet i denne massageform. Du kan læse mere om uddannelsen til Heliomassør ved at følge linket her.

Efter 10 år som flyttemand, gulvlægger og anlægsgartner, og en højde på over 2 meter har min ryg brug for behandling ofte. Jeg har gået til massage hos Helena i 4 år og kan mærke stor forskel efter hver behandling.

Nu fejler min ryg ikke noget mere, men jeg nyder stadigt meget behandlingerne. Det er som en miniferie for krop og hjerne.

42 årig mand med rygproblemer 

Massage af Helena Drewes, det er bare godt, kan klart anbefale det. Jeg dyrker langdistance løb, og løbetræner gennemsnitlig 3 gange om ugen. Min krop skal jo restituere efter de lange løb, og her kommer massagen ind, som Helena Drewes giver, som et vigtigt punkt.

Massagen giver mig derudover ekstra energi i min hverdag.

Så prøv en omgang massage af Helena Drewes. Jeg er sikker på din krop vil blive ”afhængig” af det.

72årig kvinde der jævnligt løber halvmaraton