Priser:

Zoneterapi 60 minutter (50 min på briksen)                                         550 kr   
Zoneterapi baby 30 minutter (10-15 minutters behandling)             300 kr    
Heliomassage 70 minutter (60 min på briksen)                                     600 kr   
Ansigtsmassage 35 min  ( 30 min på briksen)                                          350 kr                           
Zoneterapi og Massage 100 minutter (1 1/2 time på briksen)            750 kr   
Rabat ved kombinationsbehandlinger, gavekort eller klippekort.
Du kan betale kontant eller med mobilepay.
Klinikken er på Tornerosevej 72 i Herlev. Jeg bor sammen med Den Danske Zoneterapiskole.

Ring

+45 60182231

Send en e-mail

hd@helenadrewes.dk

Book en tid

Anbefalinger

Jeg har haft svære senfølger af corona. Lugte- og smags-sans, vejtrækningsbesvær, og træthed. Har haft blodpropper i lungerne som følge af covid.  Zoneterapien hos Helena har helt klart hjulpet på senfølgerne. Helena er skøn og jeg har også brugt hendes evner som coach. Noget jeg har været meget glad for. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger!

Kvinde på 56 år med svære senfølger efter corona.

Anbefalinger

Anbefaling af Helena Drewes 

Jeg startede med at få massage hos Helena for nogle år siden – fordi det ville være rart med lidt hjælp til kroppen der værkede. Efter få gange erfarede jeg  at det der da vist kunne noget…og jeg besluttede at booke kombinationen af massage og zoneterapi . Den beslutning har jeg ikke fortrudt. Helena formår at løsne spændinger op, balancere både kroppen og nervesystemet og bringe en både fysisk og psykisk ro i mig. Det er en befrielse at blive løftet uden en masse ord, bare at blive samlet i krop og sjæl og opleve at livet er lettere efter besøget hos Helena. Samtidig oplever jeg  at være i en fremadskridende udvikling, hvor den støtte Helenas behandling er, gør det lettere – tænk at få mulighed for at tage vigtige skridt i livet, blot ved at tage imod Helenas omsorg og meget kyndige behandling. 

Jeg værdsætter Helenas store viden, hvor jeg altid kan spørge ”hvad handler den smerte lige der om” – og få brugbare svar  der skærper min egen forståelse af de processer jeg arbejder med. 

Lotte Obel  55 år, sygeplejerske